Personvernerklæring

Kort fortalt så handler denne erklæringen om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder bokstaver og tall som plasseres på din datamaskin eller enhet.

Informasjonskapsler plasseres når du besøker en hjemmeside som bruker infokapsler, og kan brukes til å spore hvilke sider som besøkes på nettstedet, hjelpe deg å fortsette der du avsluttet sist eller å huske dine preferanser, som språk.

Når du går inn på denne nettsiden, aksepterer du at vi kan plassere informasjonskapsler på PC-en din eller annet utstyr du bruker.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å

  • levere produkter og tjenester til kunder og besøkende på sidene våre
  • sørge for et sikkert nettmiljø, inkludert beskyttelse mot svindel og uautorisert tilgang
  • håndtere vår markedsføring og gi deg en bedre online-opplevelse
  • overvåke bruken av nettsidene våre
  • følge opp ytelsen på våre nettsider
  • gjøre nettstedet vårt mer relevant for deg.

Opplysningene vil ikke bli brukt til å identifisere individuelle besøkende.

Kontaktskjema

På jensen-montajse.no bruker vi kontaktskjema for at du enkelt skal kunne ta kontakt med oss. All info som legges inn her sendes på e-post til en av våre ansatte. Informasjonen brukes kun til å kunne opprettholde kontakt med deg og vil ikke deles med noen tredjeparter.

Om du har flere spørsmål om dette, kan du kontakt oss på e-post post@jensenmontasje.no

Analyse

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Difi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke denne brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin). Disse gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.